VELG MEDLEMSSKAP Endre medlemstype

Om medlemskapene

Vi tilbyr fire forskjellige medlemskap i Supporterklubben, med litt forskjellig innhold, slik at du selv kan velge akkurat det som passer deg.

Premiummedlemskapet inneholder United-Supporteren hjem i postkassen. I tillegg kan du lese magasinet digitalt. Som digitalt medlem kan du lese US digitalt.

For de yngre har vi opprettet en egen juniorklubb, hvor man får tilsendt pakker gjennom sesongen med United-effekter, postere og et eget Junior-medlemsblad.

For husstander hvor minst én allerede er premium, digital eller juniorklubb-medlem, tilbyr vi familiemedlemskap. Dette er et fullverdig medlemskap hvor en får rabatt i nettbutikken og tilgang til å bestille turer og billetter til Old Trafford.

Har du spørsmål? Her er noen svar:

Hvordan kontakter jeg dere?

Du kan kontakte oss her.

Hvor finner jeg mitt digitale medlemskort

Du finner ditt medlemskort på din profilside etter innlogging på united.no.

Hvor lenge er jeg medlem og kan jeg melde meg ut?

Medlemskapet gjelder til du aktivt melder deg ut. Du kan melde deg ut når som helst, men gjør du det i løpet av sesongen, får du ikke resterende medlemskontingent refundert.

Hvordan fornyer jeg?

Medlemskapet betales med kort og vil automatisk fornyes etter 12 måneder. Du kan velge å skru av automatisk trekk inne på din profilside. I så fall vil du få en e-post med informasjon om hvordan du skal fornye. Har du vært medlem i flere år og står med betalingsmåte "Faktura", vil du få tilsendt en giro når medlemskapet skal fornyes.

Kan jeg oppgradere/nedgradere medlemskapet?

Ja, du kan oppgradere medlemskapstype når som helst inne på profilsiden din. Hvis du vil nedgradere medlemskapet, må du ta kontakt med oss på medlem@united.no

Må jeg ha en e-postadresse?

Alle medlemmer må ha en unik e-postadresse i medlemsdatabasen vår. Er dette helt umulig (eks. mindreårige) må du legge inn en fiktiv e-postadresse. Ta kontakt med oss dersom du ønsker hjelp med dette.

Hva om jeg glemmer passordet mitt?

Du kan få tilsendt et nytt passord ved å velge "Glemt passord?" på denne siden: https://minside.united.no/login/. På den samme siden kan du også kontakte oss dersom du trenger både brukernavn og passord.

FYLL INN PERSONLIG INFORMASJON Endre medlemstype

 

betingelsene
Avatar
Last opp profilbilde

OM MEDLEMSSKAPET

Manchester United Supporters' Club, Scandinavia (MUSCS) arbeider for å gi våre medlemmer best mulig informasjon og andre tilbud knyttet til Manchester United. Vi er den offisielle supporterklubben for United i Skandinavia (Norge, Sverige og Danmark). Vi samarbeider nært med Manchester United Football Club for å gi medlemmene et best mulig tilbud.

Betalingsmåter

  • OBS: Du vil nå motta ett Vipps-varsel på din mobiltelefon for gjennomføring av betalingen. Medlemskapet vil bli fornyet automatisk om 1 år.

  • OBS: Du videresendes til DIBS for sikker betaling og Supporterklubben har ikke tilgang til din kortinformasjon. Det vil først gjøres en dekningskontroll på 1 krone. Deretter reserveres og belastes medlemskontingenten din årlig.